انواع سمپاش
بررسی پارامترهای مؤثر در مبارزۀ شیمیایی با آفات یونجه (مطالعۀ موردی: کنترل سرخرطومی برگ یونجه در استان آذربایجانشرقی) [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 85-102]
ب
بیخاکورزی
تأثیر سامانههای خاکورزی و قطع آبیاری در مراحل مختلف رشد گندم نان بر عملکرد دانه و ویژگیهای خاک در استان فارس [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 49-68]
ت
تنش رطوبتی
تأثیر سامانههای خاکورزی و قطع آبیاری در مراحل مختلف رشد گندم نان بر عملکرد دانه و ویژگیهای خاک در استان فارس [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 49-68]
ج
جرم مخصوص ظاهری
تأثیر سامانههای خاکورزی و قطع آبیاری در مراحل مختلف رشد گندم نان بر عملکرد دانه و ویژگیهای خاک در استان فارس [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 49-68]
چ
چالشهای محیطزیستی
شناسائی معیارهای تصمیمگیری کشاورزان در کشت محصولات کشاورزی: مطالعهی موردی استان آذربایجان غربی [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 1-14]
ز
زمان سمپاشی
بررسی پارامترهای مؤثر در مبارزۀ شیمیایی با آفات یونجه (مطالعۀ موردی: کنترل سرخرطومی برگ یونجه در استان آذربایجانشرقی) [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 85-102]
س
سرخرطومی یونجه
بررسی پارامترهای مؤثر در مبارزۀ شیمیایی با آفات یونجه (مطالعۀ موردی: کنترل سرخرطومی برگ یونجه در استان آذربایجانشرقی) [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 85-102]
سینتیک خشککردن
بررسی سینتیک خشکشدن، تغییرات رنگ و فنل کل در غنچۀ گل محمدی در روشهای مختلف خشک کردن [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 49-68]
ش
شاخص رنگ
بررسی سینتیک خشکشدن، تغییرات رنگ و فنل کل در غنچۀ گل محمدی در روشهای مختلف خشک کردن [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 49-68]
ص
صدمات دینامیکی
تحلیل نرم افزاری پاسخ هارمونیک میوة پرتقال به منظور تعیین فرکانس های طبیعی برای جلوگیری از آسیب در هنگام حمل و نقل [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 69-84]
غ
غنچۀ گل محمدی
بررسی سینتیک خشکشدن، تغییرات رنگ و فنل کل در غنچۀ گل محمدی در روشهای مختلف خشک کردن [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 49-68]
ف
فتوسنتز
اثر کیفیت نور و مدت زمان نوردهی ال ای دی بر رشد کاهو پرطاووسی در کشت طبقاتی [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 15-30]
فنل کل
بررسی سینتیک خشکشدن، تغییرات رنگ و فنل کل در غنچۀ گل محمدی در روشهای مختلف خشک کردن [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 49-68]
ک
کاهو
اثر کیفیت نور و مدت زمان نوردهی ال ای دی بر رشد کاهو پرطاووسی در کشت طبقاتی [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 15-30]
کشاورزی پایدار
شناسائی معیارهای تصمیمگیری کشاورزان در کشت محصولات کشاورزی: مطالعهی موردی استان آذربایجان غربی [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 1-14]
کیفیت
بررسی سینتیک خشکشدن، تغییرات رنگ و فنل کل در غنچۀ گل محمدی در روشهای مختلف خشک کردن [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 49-68]
کمخاکورزی
تأثیر سامانههای خاکورزی و قطع آبیاری در مراحل مختلف رشد گندم نان بر عملکرد دانه و ویژگیهای خاک در استان فارس [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 49-68]
گ
گندم
تأثیر سامانههای خاکورزی و قطع آبیاری در مراحل مختلف رشد گندم نان بر عملکرد دانه و ویژگیهای خاک در استان فارس [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 49-68]
م
ماده آلی
تأثیر سامانههای خاکورزی و قطع آبیاری در مراحل مختلف رشد گندم نان بر عملکرد دانه و ویژگیهای خاک در استان فارس [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 49-68]
محیط کنترل شده با کشت طبقاتی
اثر کیفیت نور و مدت زمان نوردهی ال ای دی بر رشد کاهو پرطاووسی در کشت طبقاتی [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 15-30]
مدیریت منابع
شناسائی معیارهای تصمیمگیری کشاورزان در کشت محصولات کشاورزی: مطالعهی موردی استان آذربایجان غربی [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 1-14]
مشخصات قطرهای
بررسی پارامترهای مؤثر در مبارزۀ شیمیایی با آفات یونجه (مطالعۀ موردی: کنترل سرخرطومی برگ یونجه در استان آذربایجانشرقی) [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 85-102]
مکانیزاسیون کشاورزی
شناسائی معیارهای تصمیمگیری کشاورزان در کشت محصولات کشاورزی: مطالعهی موردی استان آذربایجان غربی [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 1-14]
مکانیزم های پس از برداشت
تحلیل نرم افزاری پاسخ هارمونیک میوة پرتقال به منظور تعیین فرکانس های طبیعی برای جلوگیری از آسیب در هنگام حمل و نقل [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 69-84]
مودهای ارتعاشی
تحلیل نرم افزاری پاسخ هارمونیک میوة پرتقال به منظور تعیین فرکانس های طبیعی برای جلوگیری از آسیب در هنگام حمل و نقل [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 69-84]
ن
نور ال ای دی
اثر کیفیت نور و مدت زمان نوردهی ال ای دی بر رشد کاهو پرطاووسی در کشت طبقاتی [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 15-30]
ی
یکنواختی پاشش
بررسی پارامترهای مؤثر در مبارزۀ شیمیایی با آفات یونجه (مطالعۀ موردی: کنترل سرخرطومی برگ یونجه در استان آذربایجانشرقی) [دوره 25، شماره 89، 1403، صفحه 85-102]