بهینه‌سازی مصرف انرژی و بررسی عوامل تولید نیشکر (نهاده‌های: فیزیکی – مصرفی) در شرکت کشت و صنعت امیرکبیر با استفاده از روش تحلیل پوششی داده‌ها

منصور سعدونی نژاد؛ مرتضی الماسی؛ محمد قهدریجانی

دوره 24، شماره 85 ، خرداد 1402، ، صفحه 1-18

https://doi.org/10.22092/amsr.2022.359662.1425

چکیده
  این مطالعه به‌منظور بررسی عوامل تولید نیشکر (نهاده‌های: فیزیکی – مصرفی) و بهینه‌سازی انرژی مصرفی برای تولید نیشکر با استفاده از تحلیل پوششی داده‌ها در استان خوزستان واحد کشت و صنعت امیرکبیر انجام گرفت. اطلاعات لازم برای انجام این مطالعه، از طریق مصاحبه حضوری و تکمیل پرسش‌نامه از کارشناسان کشت و صنعت نیشکر امیرکبیر جمع‌آوری ...  بیشتر

کاربرد روش سطح پاسخ در بهینه‌سازی شاخص‌های نیم جوش کردن برای پیش بینی بیشترین راندمان برنج سالم

ابراهیم تقی نژاد

دوره 18، شماره 68 ، شهریور 1396، ، صفحه 59-70

https://doi.org/10.22092/erams.2017.105642.1068

چکیده
  نیم جوش کردن، یک فرآیند هیدروگرمایی است و شامل سه مرحله غوطه‌وری، بخاردهی و خشک‌کردن شلتوک می‌باشد. در این تحقیق از روش سطح پاسخ و طرح مرکب مرکزی برای بهینه‌سازی شاخص‌های نیم جوش کردن (دمای غوطه‌وری و زمان بخاردهی) استفاده گردید. نمونه‌ها بعد از غوطه‌وری (55 ،60، 65 ، 70 و 75 درجه سلسیوس) و بخاردهی (2، 4، 6، 8 و 10 دقیقه)، طی 3 روز تحت شرایط ...  بیشتر

بهینه‌سازی زمان- هزینه- کیفیت در مدیریت پرورش گاو شیری با استفاده از تلفیق الگوریتم‌های فراابتکاری و منطق فازی

محمد شریفی؛ عرفان خسروانی مقدم؛ پیام حاتمی

دوره 17، شماره 66 ، خرداد 1395، ، صفحه 43-56

https://doi.org/10.22092/erams.2016.106419

چکیده
  یکی از مسائل بسیار مهم در مدیریت تولید، انتخاب بهترین گزینه برای انجام­دادن هر یک از فعالیت‌های تولید است به نحوی که هزینه و زمان تولید دارای کمترین مقدار و کیفیت دارای بالاترین مقدار ممکن باشد. با توجه به تعداد زیاد فعالیت­ها و گزینه‌های انتخابی برای هر فعالیت، معمولاً این انتخاب جواب منحصر به فرد ندارد و می‌توان با استفاده ...  بیشتر