ارزیابی و مقایسه تلفات برداشت در کمباین‌های کاه‌کوب و معمولی در استان فارس

سجاد رستمی؛ مریم لطفعلیان؛ بهرام حسین زاده سامانی

دوره 19، شماره 70 ، شهریور 1397، ، صفحه 85-96

https://doi.org/10.22092/erams.2018.107988.1140

چکیده
  گندم مهم‌ترین محصول زراعی و مادۀ غذایی در الگوی مصرف خوراکاست. با کاهش ضایعات گندم در مرحلۀ برداشت، امکان افزایش قابل‌ توجه در تولیدات نیز وجود دارد. با توجه به استقبال کشاورزان در استفاده از کمباین‌های کاه‌کوب، تعداد این نوع کمباین‌ها به‌ویژه برای برداشت گندم در حال افزایش است. در این تحقیق به بررسی میزان تلفات کمباین‌های معمولی ...  بیشتر