نوع مقاله : مقاله پژوهشی

نویسندگان

1 دانش آموخته دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

2 عضو هیات علمی/دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

3 عضو هیأت علمی (دانشیار) مؤسسه تحقیقات برنج کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رشت، ایران.

4 عضو هیات علمی/ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

چکیده

تعیین روش مناسب خشک کردن شلتوک یکی از عوامل موثر برکاهش ضایعات تبدیل است. در این تحقیق، اثر دمای هوا در سه سطح 40، 50 و 60 درجه سلسیوس (معادل شدت تابش­های 0/031، 0/042 و 0/053 وات بر سانتی­متر مکعب) و رطوبت نهایی شلتوک در سه سطح 8 تا 9، 9 تا 10 و 10 تا 11 درصد (بر مبنای خشک) بر مدت زمان خشک کردن و خصوصیات تبدیل رقم دمسیاه در خشک­کن بسترسیال با دو منبع حرارتی (تابش مادون قرمز و جریان هوای گرم) بررسی شد. آزمایش­ها به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار اجرا شد. نتایج بررسی­ها نشان می­دهد که اثر دما و روش خشک کردن روی مقدار شکستگی و ترک خوردگی دانه و مدت زمان خشک شدن در سطح احتمال یک درصد معنی­دار است. با افزایش دمای هوای خشک­کن از 40 به 60 درجه سلسیوس، ترک خوردگی (از 5 به 14درصد) و شکستگی شلتوک (از 26 به 39 درصد) افزایش و مدت زمان خشک شدن از 964 دقیقه به 242 دقیقهکاهش می­یابد. در هر سطح از دما و رطوبت مورد آزمایش، درصد ترک خوردگی و شکستگی دانه ها در خشک­کن بسترسیال مادون قرمز کمتر است تا در خشک­کن هوای گرم. میزان ترک خوردگی و شکستگی شلتوک در رطوبت 8 تا 9 درصد و دمای40 درجه سلسیوس در خشک­کن مادون قرمز کمترین مقدار (به­ترتیب 5/67 و 26/9 درصد) و در رطوبت 8 تا 9 درصد در دمای 60 درجه سلسیوس در خشک­کن جریان هوای گرم بیشترین مقدار (به­ترتیب 14 و 39/5 درصد) است.

کلیدواژه‌ها

Afzal, T.M., Abe, T. and Hikida, Y.1999. Energy and quality aspects during combined FIR-convection drying of barley. J. Food Eng. 42, 177-182.
 
Afzal, T.M. and Abe, T. 1997. Thin-layer infrared radiation drying of rough rice. J. Agric. Eng. Res. 67, 289-297.
 
ASAE, 2000. ASAE Standard S352.2: moisture measurement-unground grain and seeds in ASAE Standard 2000. St. Joseph, MI.
 
Chen, H., Siebenmorgen, T.J. and Marks, B.P. 1997. Relating drying rate constant to reduction of longgrain head-rice yield. Transactions of the ASAE. 40(4):1132-1139.
 
Datta, A. K. and Ni, H. 2002. Infrared and hot air assisted microwave heating of foods for control of surface moisture.  J. Food Eng. 51, 355-364.
 
Dosite, M., Seguin Maure, D., Ton-That, Q.A. and Chatingy, R., 1989. Preliminary measurements by combinations by intermittent infrared and continuos convection heating in: mujumdar, A.S., Roques, M.A. (Eds.), Drying 89, Hemisphere, NY.
 
FAO, 2012. FAO Organization. Available on the www. FAO.org.
 
Fasina, O,O., Tyler, R.T. and Pickard, M. 1996. Effect of infrared heat treatment on the chemical composition and functionality of cereal grains-comparison of hull and pearled barley. Progress Report. Department of Applied Microbiology and Food Science, University of Saskatchewan, Saskatoon.
 
Jones, W. 1992. A place in the line for micrinizer. Special Report, micronizing Company Ltd. UK.
 
Hashimoto, A., Hirota, H., Honda, T., Shimizu, S. and Watanabe, A. 1991. Factors influencing constant drying rate of wet granular bed irradiated by infrared radiation. J.Chem. Eng (Japan) 24(6): 748-755.
 
Khodadadi, M., Rahmati, M. H., Alizadeh, M. R. and Rezaei Asl, A. 2012. Investigation on effective factors in drying time Iranian rice varieties in fluidized bed dryer. International J. Agric. Crop Sci. 5(24): 2934-2938. (in Persian)
 
Khodadadi, M. 2012. Effects of air temperature and paddy ultimate moisture content on milling quality of different rice varieties in fluidized bed dryer. M. Sc. thesis. Department of Mechanic of Biosystem Engineering. Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources. Gorgan. Iran. (in Persian)
 
Khoshtaqaza, M.H., Sadeqi, M., AmirChayjan, R., 2007. Study of rough rice drying process in fixed and fluidized bed conditions J. Agric. Natural Res. 14(2): 127-136. (in Persian)
 
Kunii, D. and Levenspiel, O. 1991. Fluidization Engineering. Butterworth- Heinemann. U.S.A.
 
Laohavanich, J. and Wongpichet, S. 2008. Thin layer drying model for gas-fired infrared drying of paddy. Songklanakarin J. Sci. Technol. 30(3): 343-348.
 
Meeso, n., Nathakaranakule, A., Madhiyanon, T. and Soponronnarit, S. 2007. Moddeling Of far-infrared irradiation in paddy drying process. J. Food Eng. 78, 1248-1258.
 
Minaei, S., Roohi, Gh. R., Alizadeh, M.R. 2005. Investigation of the Effects of Drying Parameters on Rice Cracking and Breakage during Milling. J. Agric. Eng. Res. 6(22): 97-112. (in Persian)
 
Mohadesi, M., Bakhshi Poor, S., Abbasian, A., Sattari, M. and Mohammad Salehi, M. 2013. Study on adaptability, quality and quantity characters of rice genotypes in Mazandaran. J. plant production. 20(2): 19-36.
 
Mohammad Alami, B. and Maqsoudlo, Y. 2011. The effect of dryer type and drying temperature of paddy on the breakage of rice during the milling process. National Conference on the food industry. (in Persian)
 
Mohajeran, H., Khosh taghaza, M.H., Moazami Godarzi, A. 2006. Study effect of air temperature of paddy and air stream speed on crack percent during infrared radiation drying. J. Sci. and Food Man. of Iran. 3(2): 57-66. (in Persian)
 
Nasrnia, A., Sadeghi, M., Masoomi, A., 2012. Effect of different drying and tempering conditions on milling index during the two-stage drying. Iranian J. Food Sci. Tech. 8(1): 40-48.
 
Pahlevanzadeh, H. 1998. Drying, desining, Tarbiat Modares University. (in Persian)
 
Sohrabi, M. 1998.  Food processing technology (principles and application). Tehran University Publication Center. (In Persian)