ارزیابی خواص کیفی هویج در خشک کنی با مایکروویو با پیش تیمارهای مختلف به کمک شبکۀ عصبی مصنوعی

محسن آزاد بخت؛ محمد جواد محمودی؛ محمد واحدی ترشیزی؛ رضا قزاق جاهد

دوره 21، شماره 75 ، آذر 1399، ، صفحه 81-96

https://doi.org/10.22092/erams.2020.127233.1323

چکیده
  هویج به قطعات مساوی خرد و با دو روش پیش ­تیمار اهمیک و بلانچینگ تیماردهی شد. در پیش­ تیمار اهمیک سطوح 40، 60 و 80 ولت و زمان 2، 4 و 6 دقیقه و در پیش­ تیمار بلانچینگ پارامتر زمان مورد بررسی 2، 4 و 6 دقیقه در نظر گرفته شد. بلافاصله بعد از پیش تیمار، نمونه‌ها در مایکروویو با سطوح توانی 360، 600 و 900 وات خشک شدند و بعد از خشک شدن ویژگی­های کیفی ...  بیشتر