شناسایی ژنوتیپ های سیب زمینی پس از دورۀ انبارمانی با استفاده از ترکیب روش های پردازش تصویر و شبکۀ عصبی مصنوعی

رویا فرهادی؛ امیرحسین افکاری سیاح؛ بهاره جمشیدی؛ احمد موسی پور گرجی

دوره 21، شماره 74 ، شهریور 1399، ، صفحه 135-150

https://doi.org/10.22092/erams.2019.124819.1295

چکیده
  برای ایجاد اطمینان از عرضۀ پیوستۀ سیب­ زمینی به مصرف­کنندگان و صنایع فرآوری این محصول، ذخیره­ سازی آن ضروری است. هنگام ذخیره­ سازی، تغییرات فیزیولوژیکی و اتلاف آب در سیب­ زمینی باعث می­ شود رنگ، شکل، اندازه و بافت آن تغییرکند. بنابراین، برای تعیین کیفیت محصول نیاز به روش­ های دقیق و سریع خواهد بود. در این مطالعه، از روش ...  بیشتر