مقایسۀ فنی سه روش برداشت نیمه مکانیزه، مکانیزۀ چند مرحله ای و مکـانیزۀ تـک مرحلـه ای (کمبـاین) چغندرقند در مزارع شهرستان جوین استان خراسان رضوی

اصغر زورآبادی؛ مجتبی نادری بلداجی؛ اصغر عابدی؛ امین لطفعلیان دهکردی؛ احسان شهبازی

دوره 21، شماره 74 ، شهریور 1399، ، صفحه 219-236

https://doi.org/10.22092/erams.2019.126410.1316

چکیده
  در این پژوهش، سه روش برداشت چغندرقند شامل نیمه ­مکانیزه، مکانیزۀ چند ­مرحله­ای و مکانیزۀ تک مرحله ­ای (کمباین) در استان خراسان ­رضوی (شهرستان جوین) از نظر برخی عوامل فنی مقایسه شدند. میزان مجموع ضایعات محصول شامل طوقه، غده­ های آسیب دیده و غده­ های سالم برداشت نشده با 1944، 542، و 454 کیلوگرم در هکتار به ترتیب مربوط به روش برداشت ...  بیشتر