پایش و مدل سازی چروکیدگی ورقه های سیب هنگام خشک شدن در هوای گرم با استفاده از ویژگی‌های بافت تصاویر پس پراکنش لیزر

منصوره مظفری؛ اصغر محمودی؛ بهاره جمشیدی

دوره 18، شماره 68 ، شهریور 1396، ، صفحه 133-150

https://doi.org/10.22092/erams.2017.107124.1121

چکیده
  در این مقاله، امکان استفاده از ویژگی­های بافت تصویرهای پس­پراکنش نور لیزر در پایش و مدل­سازی چروکیدگی به­هنگام خشک شدن ورقه­های سیب با هوای گرم در سه طول‌ موج (650، 780 و 880 نانومتر) در محدودۀ مرئی و مادون ­قرمز نزدیک بررسی شد. ویژگی­های مرتبط با چهار روش آنالیز بافت تصویر، شامل آماره­های­ درجه ­اول هیستوگرام، ماتریس ...  بیشتر

بررسی تناظر فوریه – رینولدز در تخمین پارامترهای پیش خنک سازی انار

محمد علی به آئین؛ اصغر محمودی؛ سید فرامرز رنجبر

دوره 17، شماره 67 ، اسفند 1395، ، صفحه 95-112

https://doi.org/10.22092/erams.2017.113003

چکیده
  مدیریت دما یک موضوع مهم در حفظ کیفیت محصولات باغبانی، پس از برداشت می‌باشد. یکی از روش‌ها در کنترل مناسب دما، پیش خنک‌سازی است که قبل از انبارکردن محصول در سردخانه انجام شده و عمر قفسه‌ای و زمان انبارمانی میوه‌ها را افزایش می‌دهد. از طرف دیگر، تخمین پارامترهای سردشدن (زمان نیمه و هفت – هشتم سردشدن) به سنسورهای دقیق و صرف وقت در ...  بیشتر

ساخت و ارزیابی سامانۀ آکوستیک هوشمند برای درجه‌بندی زمان واقعی بادام

علی رشادصدقی؛ اصغر محمودی؛ فرید بجایی

دوره 16، شماره 65 ، اسفند 1394، ، صفحه 31-46

https://doi.org/10.22092/erams.2016.105952

چکیده
  هدف از این تحقیق، دستیابی به یک فناوری با کارآیی بالا و کم‌هزینه، برای درجه‌بندی غیر مخرب بادام به ‌صورت زمان واقعی است. برای نیل به این هدف، نمونۀ آزمایشگاهی یک سامانۀ درجه‌بندی ضربه-صوتی هوشمند و خودکار مرکب از واحد تغذیه، واحد تشخیص آکوستیک و جداکنندة نیوماتیکی محصول به همراه سامانۀ کنترل‌کنندۀ الکترونیکی ساخته شد.  در ارزیابی ...  بیشتر