ارزیابی الگوهای شناسایی برای تشخیص ناخالصی روغن کنجد توسط سامانۀ ماشین‌بویایی مبتنی بر تحلیل چند متغیره

هادی حسینی؛ سعید مینایی؛ بابک بهشتی

دوره 23، شماره 81 ، خرداد 1401، ، صفحه 37-56

https://doi.org/10.22092/amsr.2022.356371.1400

چکیده
  روغن کنجد یکی از روغن‌های بسیار با کیفیتِ خوراکی است که قیمت بالای آن، انگیزه را برای تولید نمونۀ تقلبی افزایش داده است. بنابراین، شناسایی ناخالصی به ویژه با ابزار یا روش‌های غیرتماسی برای تشخیص خلوص روغن کنجد نسبت به نوع تقلبی آن، اهمیت زیادی دارد. در این پژوهش، میزان اسید‌های چرب نمونه­های خالص روغن کنجد، کلزا، آفتابگردان و ...  بیشتر