کارایی نانو ذرات اکسید تیتانیم در حذف بوی نامطلوب از فضای نگهداری گوجه‌فرنگی

فرزاد گودرزی

دوره 16، شماره 2 ، شهریور 1394، ، صفحه 83-92

https://doi.org/10.22092/erams.2015.102854

چکیده
  گوجه‌فرنگی محصولی زراعی و فرازگرا  با ظرفیت بالای تولید اتیلن و دیگر ترکیبات آلی فرار مانند اتانول و استالدئید است که حدود یک­سوم میزان تولیدی آن در فاصلۀ بین برداشت تا مصرف از بین می‌رود.  در این مطالعه از دو غلظت‌ 5/0 و 5 گرم در لیتر محلول نانو دی اکسید تیتانیوم برای ایجاد تأخیر در تولید بوی نامطلوب ناشی از تجمع اتانول و استالدئید ...  بیشتر