بررسی و ارزیابی دستگاه استخراج تخم کدو

مجید اصغری چنار؛ محمد هاشم رحمتی؛ شهرام نوروزیه؛ عباس رضایی اصل

دوره 19، شماره 71 ، دی 1397، ، صفحه 43-54

https://doi.org/10.22092/erams.2018.108860.1164

چکیده
  کدو یکی از محصولات تابستانی است که در بعضی از استان‌های کشور ایران کشت می‌گردد. تخم کدو حاوی مقادیر بالای روغن و پروتئین است. از آنجایی­که در ایران بیشتر زمین‌هایی که به کشت کدوی تخم آجیلی اختصاص می‌یابند مساحت کمی دارند، برداشت مکانیزه این محصول با دستگاه‌های بزرگ امکان‌پذیر نیست. بذرگیری این محصول با دستگاه‌های بزرگ استخراج ...  بیشتر

اثر دما و رطوبت نهایی شلتوک بر مدت زمان خشک شدن و خصوصیات تبدیل در خشک‌کن بسترسیال با دو منبع حرارتی

رقیه پورباقر؛ محمد هاشم رحمتی؛ محمدرضا علیزاده؛ عباس رضایی اصل؛ ابراهیم اسماعیل زاده

دوره 17، شماره 66 ، خرداد 1395، ، صفحه 101-114

https://doi.org/10.22092/erams.2016.106424

چکیده
  تعیین روش مناسب خشک کردن شلتوک یکی از عوامل موثر برکاهش ضایعات تبدیل است. در این تحقیق، اثر دمای هوا در سه سطح 40، 50 و 60 درجه سلسیوس (معادل شدت تابش­های 0/031، 0/042 و 0/053 وات بر سانتی­متر مکعب) و رطوبت نهایی شلتوک در سه سطح 8 تا 9، 9 تا 10 و 10 تا 11 درصد (بر مبنای خشک) بر مدت زمان خشک کردن و خصوصیات تبدیل رقم دمسیاه در خشک­کن بسترسیال با دو منبع ...  بیشتر