بررسی تناظر فوریه – رینولدز در تخمین پارامترهای پیش خنک سازی انار

محمد علی به آئین؛ اصغر محمودی؛ سید فرامرز رنجبر

دوره 17، شماره 67 ، اسفند 1395، ، صفحه 95-112

https://doi.org/10.22092/erams.2017.113003

چکیده
  مدیریت دما یک موضوع مهم در حفظ کیفیت محصولات باغبانی، پس از برداشت می‌باشد. یکی از روش‌ها در کنترل مناسب دما، پیش خنک‌سازی است که قبل از انبارکردن محصول در سردخانه انجام شده و عمر قفسه‌ای و زمان انبارمانی میوه‌ها را افزایش می‌دهد. از طرف دیگر، تخمین پارامترهای سردشدن (زمان نیمه و هفت – هشتم سردشدن) به سنسورهای دقیق و صرف وقت در ...  بیشتر