خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‏های خوراکی بر پایه کفیران و پروتئین‏های آب پنیر

محسن زلفی؛ فرامرز خدائیان؛ سیدمحمدعلی ابراهیم زاده؛ مریم هاشمی

دوره 16، شماره 1 ، خرداد 1394، ، صفحه 37-50

https://doi.org/10.22092/erams.2015.101990

چکیده
  در این پژوهش، فیلم‏های مرکب خوراکی کفیران- پروتئین‏های آب پنیر با نسبت­های مختلف (30:70، 50:50، 70:30، 90:10) به روش قالب‏ریزی ساخته شدند.  نتایج بررسی خواص فیزیکی شامل ضخامت، میزان رطوبت، انحلال­پذیری در آب و خواص مکانیکی شامل کرنش در نقطه پار‏گی و استحکام کششی، آهنگ عبور بخار آب و ریزساختار فیلم‏ها نشان می‏دهد که افزایش مقدار ...  بیشتر