کارایی نانو ذرات اکسید تیتانیم در حذف بوی نامطلوب از فضای نگهداری گوجه‌فرنگی

فرزاد گودرزی

دوره 16، شماره 2 ، شهریور 1394، ، صفحه 83-92

https://doi.org/10.22092/erams.2015.102854

چکیده
  گوجه‌فرنگی محصولی زراعی و فرازگرا  با ظرفیت بالای تولید اتیلن و دیگر ترکیبات آلی فرار مانند اتانول و استالدئید است که حدود یک­سوم میزان تولیدی آن در فاصلۀ بین برداشت تا مصرف از بین می‌رود.  در این مطالعه از دو غلظت‌ 5/0 و 5 گرم در لیتر محلول نانو دی اکسید تیتانیوم برای ایجاد تأخیر در تولید بوی نامطلوب ناشی از تجمع اتانول و استالدئید ...  بیشتر

تأثیر 1- متیل سیکلوپروپن بر زمان رسیدن گوجه‌فرنگی در انبار

فرزاد گودرزی؛ فروغ شواخی

دوره 15، شماره 2 ، شهریور 1393، ، صفحه 89-98

https://doi.org/10.22092/erams.2014.102179

چکیده
  گوجه‌فرنگی یکی از محصولات زراعی مهم ایران است.  سالانه نزدیک به 30 درصد گوجه تولیدی کشور در فاصلۀ برداشت تا مصرف از بین می‌رود.  ظرفیت بالای تولید اتیلن در گوجه‌فرنگی دلیل اصلی رسیدن پس از برداشت سریع این محصول و خسارات ناشی از آن است.  در این مطالعه، از غلظت‌های مختلف گاز 1- متیل سیکلوپروپن برای افزایش دورۀ انبارداری گوجه‌فرنگی ...  بیشتر