بهینه سازی مصرف انرژی و کاهش کاهش آلاینده های محیط زیست درتولید کلوچه با استفاده از تکنیک های تحلیل پوششی داده ها و الگوریتم ژنتیک

مجید خانعلی؛ مهدیه محمدنیا گالشکلامی؛ اسدالله اکرم؛ هما حسین زاده بندبافها

دوره 20، شماره 72 ، تیر 1398، ، صفحه 143-162

https://doi.org/10.22092/erams.2018.115061.1215

چکیده
  در این پژوهش به بررسی میزان مصرف انرژی و انتشار آلاینده­های زیست­محیطی در تولید کلوچه در استان گیلان پرداخته شده است. روش‌های بهینه­سازی مصرف انرژی به­منظور کاهش کاهش آلاینده­های محیط زیست با استفاده از دو روش مرسوم تحلیل پوششی داده­ها و الگوریتم ژنتیک چندهدفه ارائه گردید.بدین منظور، اطلاعات لازم از 30 واحد تولید کلوچه ...  بیشتر