بررسی انرژی مصرفی در تولید چای سیاه در کارخانه‌های چای‌سازی

سید بابک صلواتیان؛ کوروش مجد سلیمی؛ ارژنگ جوادی

دوره 19، شماره 71 ، دی 1397، ، صفحه 29-42

https://doi.org/10.22092/erams.2017.106506.1100

چکیده
   این پژوهش به­منظور تعیین میزان انرژی مصرفی در مراحل مختلف فرآوری چای سیاه در کارخانه‌های چای‌سازی استان گیلان اجرا شده است. انرژی مستقیم (انرژی حرارتی و الکتریسیته) و انرژی غیر مستقیم (انرژی نیروی انسانی، استهلاک و روان کننده‌ها) در 9 کارخانه چای‌سازی شامل 4 کارخانه گازوئیل سوز و 5 کارخانه گازسوز، اندازه­گیری و ارزیابی شد. ...  بیشتر