بهینه‌سازی مصرف انرژی و بررسی عوامل تولید نیشکر (نهاده‌های: فیزیکی – مصرفی) در شرکت کشت و صنعت امیرکبیر با استفاده از روش تحلیل پوششی داده‌ها

منصور سعدونی نژاد؛ مرتضی الماسی؛ محمد قهدریجانی

دوره 24، شماره 85 ، خرداد 1402، ، صفحه 1-18

https://doi.org/10.22092/amsr.2022.359662.1425

چکیده
  این مطالعه به‌منظور بررسی عوامل تولید نیشکر (نهاده‌های: فیزیکی – مصرفی) و بهینه‌سازی انرژی مصرفی برای تولید نیشکر با استفاده از تحلیل پوششی داده‌ها در استان خوزستان واحد کشت و صنعت امیرکبیر انجام گرفت. اطلاعات لازم برای انجام این مطالعه، از طریق مصاحبه حضوری و تکمیل پرسش‌نامه از کارشناسان کشت و صنعت نیشکر امیرکبیر جمع‌آوری ...  بیشتر

تحلیل فرآیند حمل ساقه نیشکر از مزرعه تا کارخانه با استفاده از تئوری صف

فاطمه افشارنیا؛ افشین مرزبان

دوره 20، شماره 72 ، تیر 1398، ، صفحه 109-122

https://doi.org/10.22092/erams.2017.114861.1210

چکیده
  تأخیردرآسیاب کردن ساقه‌هایبرداشت شده نیشکردرواحدهایکشتوصنعتو معطل ماندن آنها در محل تخلیه در ورودی کارخانه، هزینه‌های زیادی به بخش تولید تحمیل می‌کند. با بررسی ابعاد مختلف خط انتظار شکل گرفته در کارخانه، می‌توان اطلاعات مناسبی برای شناخت مسأله، تجزیه و تحلیل آن و ارائه راهکارهای مدیریتی تعدیل آن فراهم آورد. از این­رو در این ...  بیشتر

برآورد شوری خاک در محدوده ریشه نیشکر با مدیریت‌های مختلف آبیاری و زهکشی در کشت و صنعت امام خمینی با استفاده از مدل SaltMod

آرش محجوبی؛ عدنان صادقی لاری

دوره 16، شماره 1 ، خرداد 1394، ، صفحه 1-18

https://doi.org/10.22092/erams.2015.101988

چکیده
  نیشکر از جمله گیاهانی است که در ناحیۀ گرم خوزستان، آب مصرفی بسیار بالایی دارد و استفادۀ بهینه از آب برای کشت پایدار نیشکر با اهمیت است.  بررسی­­هایمتعدد دربارۀمصرفآبنیشکرنشان می­دهد کهدربرخی از کشت و صنعت­­ها، مصرف آب بیش از نیاز واقعی نیشکر است.  این تحقیق به­منظور پیش­بینی آثار بلند مدت (10 ساله) مدیریت­های مختلف ...  بیشتر