بررسی پارامترهای انرژی، زیست محیطی و هزینه‌های اجتماعی فرآیند خشک‌کردن (مطالعه موردی: برش های سیب)

علی متولی؛ سید جعفر هاشمی؛ ابراهیم تقی نژاد

دوره 20، شماره 72 ، تیر 1398، ، صفحه 37-54

https://doi.org/10.22092/erams.2018.109656.1180

چکیده
  امروزه گرمایش کره زمین در اثر مصرف سوخت‌های فسیلی بسیار مورد توجه قرار گرفته است. مصرف سوخت‌های فسیلی در نیروگاه‌ها به منظور تولید برق بیشترین سهم را در انتشار گازهای گلخانه‌ای و آلاینده در جهان دارند. با وجود سهم چشمگیر بخش کشاورزی از صنعت برق، بخش فرآوری و خشک ‌کردن محصولات کشاورزی بیشترین انرژی مصرفی را به خود اختصاص داده‌اند. ...  بیشتر

بررسی الگوی مصرف انرژی و کاربرد تکنیک‌ عصبی- فازی در مدل‌سازی عملکرد محصولات علوفه‌ای

زینب رمدانی؛ رضا عبدی؛ محمود امید؛ محمد علی میسمی

دوره 19، شماره 70 ، شهریور 1397، ، صفحه 125-138

https://doi.org/10.22092/erams.2017.114591.1205

چکیده
  داشتن اطلاعات یکپارچه در تبادل انرژی محصولات علوفه‌ای برای ایجاد امکان مقایسۀ الگوی مصرف انرژی آنها ضروری است. هدف از این پژوهش، بررسی الگوی مصرف انرژی، تعیین میزان انتشار گاز کربن دی‌اکسید و مدل‌سازی رابطۀ بین عملکرد محصول و انرژی نهاده‌های مصرفی در سه محصول علوفه‌ای است. این سه محصول شامل کاه گندم، ذرت سیلویی و یونجه معمولا ...  بیشتر