تغییرات برخی ویژگی های کیفی میوۀ زردآلوی بسته‌بندی شده با اتمسفر اصلاح شده

علی متولی؛ ابراهیم شهبازی؛ سید جعفر هاشمی؛ رضا طباطبایی کلور

دوره 21، شماره 74 ، شهریور 1399، ، صفحه 151-168

https://doi.org/10.22092/erams.2019.124936.1297

چکیده
  یکی از دغدغه­ های مهم در فرآیندهای پس از برداشت، حفظ کیفیت میوه ­ها و افزایش دورۀ ماندگاری آنهاست. از روش ­های مهم به منظور افزایش دورۀ ماندگاری میوه ­ها، یکی استفاده از روش بسته ­بندی با اتمسفر اصلاح شده است. در پژوهش حاضر، روند تغییرات برخی ویژگی­ های کیفی (رنگ، pH، TSS و سفتی بافت) میوۀ زردآلو با استفاده از روش بسته­ بندی ...  بیشتر

بررسی پارامترهای انرژی، زیست محیطی و هزینه‌های اجتماعی فرآیند خشک‌کردن (مطالعه موردی: برش های سیب)

علی متولی؛ سید جعفر هاشمی؛ ابراهیم تقی نژاد

دوره 20، شماره 72 ، تیر 1398، ، صفحه 37-54

https://doi.org/10.22092/erams.2018.109656.1180

چکیده
  امروزه گرمایش کره زمین در اثر مصرف سوخت‌های فسیلی بسیار مورد توجه قرار گرفته است. مصرف سوخت‌های فسیلی در نیروگاه‌ها به منظور تولید برق بیشترین سهم را در انتشار گازهای گلخانه‌ای و آلاینده در جهان دارند. با وجود سهم چشمگیر بخش کشاورزی از صنعت برق، بخش فرآوری و خشک ‌کردن محصولات کشاورزی بیشترین انرژی مصرفی را به خود اختصاص داده‌اند. ...  بیشتر