بررسی الگوی مصرف انرژی و کاربرد تکنیک‌ عصبی- فازی در مدل‌سازی عملکرد محصولات علوفه‌ای

زینب رمدانی؛ رضا عبدی؛ محمود امید؛ محمد علی میسمی

دوره 19، شماره 70 ، شهریور 1397، ، صفحه 125-138

https://doi.org/10.22092/erams.2017.114591.1205

چکیده
  داشتن اطلاعات یکپارچه در تبادل انرژی محصولات علوفه‌ای برای ایجاد امکان مقایسۀ الگوی مصرف انرژی آنها ضروری است. هدف از این پژوهش، بررسی الگوی مصرف انرژی، تعیین میزان انتشار گاز کربن دی‌اکسید و مدل‌سازی رابطۀ بین عملکرد محصول و انرژی نهاده‌های مصرفی در سه محصول علوفه‌ای است. این سه محصول شامل کاه گندم، ذرت سیلویی و یونجه معمولا ...  بیشتر