بررسی انرژی مصرفی در تولید چای سیاه در کارخانه‌های چای‌سازی

سید بابک صلواتیان؛ کوروش مجد سلیمی؛ ارژنگ جوادی

دوره 19، شماره 71 ، دی 1397، ، صفحه 29-42

https://doi.org/10.22092/erams.2017.106506.1100

چکیده
   این پژوهش به­منظور تعیین میزان انرژی مصرفی در مراحل مختلف فرآوری چای سیاه در کارخانه‌های چای‌سازی استان گیلان اجرا شده است. انرژی مستقیم (انرژی حرارتی و الکتریسیته) و انرژی غیر مستقیم (انرژی نیروی انسانی، استهلاک و روان کننده‌ها) در 9 کارخانه چای‌سازی شامل 4 کارخانه گازوئیل سوز و 5 کارخانه گازسوز، اندازه­گیری و ارزیابی شد. ...  بیشتر

بررسی عوامل موثر بر بهبود کارایی کارخانه های چای سازی استان گیلان به روش دلفی

سعید فیروزی؛ هاشم امین پناه؛ داریوش تفهمی؛ مهران غلامی؛ سید بابک صلواتیان

دوره 18، شماره 68 ، شهریور 1396، ، صفحه 47-58

https://doi.org/10.22092/erams.2017.105745.1074

چکیده
  به منظور شناسایی عوامل موثر بر کارایی کارخانه‌های چای‌سازی در استان گیلان، تحقیقی به روش دلفی در سه مرحله انجام گرفت. پس از مشورت با اساتید دانشگاهی استان گیلان، تعداد 20 نفر کارشناس خبره تبدیل چای از سازمان چای استان گیلان، پژوهشگاه چای کشور و ادارات کشاورزی رودسر، املش، لنگرود، لاهیجان و سیاهکل به عنوان اعضاء گروه تخصصی تحقیق، ...  بیشتر