رهیافتی برای به دست آوردن پارامترهای زیست‌سنجی و نگاشت منحنی رشد ماهی قزل آلا بوسیله آنالیز تصویر دیجیتالی تحت شرایط آزمایشگاهی

بهزاد بهزادی مکوندی؛ علی محمد برقعی؛ ارژنگ جوادی؛ سعید مینایی؛ مرتضی الماسی

دوره 20، شماره 73 ، اسفند 1398، ، صفحه 113-128

https://doi.org/10.22092/erams.2019.123921.1286

چکیده
  مطالعه روی پارامترهای زیستی ماهی قزل­ آلا با روش سنتی (متکی بر عوامل انسانی و غیر اتوماتیک)، به ­دلیل مشکلات جدی مانند انتقال بیماری، مرگ بر اثر استرس، بی­دقتی‌ها‌، زمان­بر بودن و ... کارایی پایینی دارد. در این پژوهش، به‌کارگیری یک سامانة بینایی ماشین، مبتنی بر ویدیونگاری شامل محفظة تصویربرداری و نورپردازی، برای غلبه بر مشکلات ...  بیشتر

بررسی انرژی مصرفی در تولید چای سیاه در کارخانه‌های چای‌سازی

سید بابک صلواتیان؛ کوروش مجد سلیمی؛ ارژنگ جوادی

دوره 19، شماره 71 ، دی 1397، ، صفحه 29-42

https://doi.org/10.22092/erams.2017.106506.1100

چکیده
   این پژوهش به­منظور تعیین میزان انرژی مصرفی در مراحل مختلف فرآوری چای سیاه در کارخانه‌های چای‌سازی استان گیلان اجرا شده است. انرژی مستقیم (انرژی حرارتی و الکتریسیته) و انرژی غیر مستقیم (انرژی نیروی انسانی، استهلاک و روان کننده‌ها) در 9 کارخانه چای‌سازی شامل 4 کارخانه گازوئیل سوز و 5 کارخانه گازسوز، اندازه­گیری و ارزیابی شد. ...  بیشتر